<script> <style>
News: Electric Hollers - LIVE LP - Programma Live Music Heino 2021/2022 News: Down The Rabbit Hole (DTRH) van 27 tot en met 29 augustus. 2021. News: Cuby and the Blizzards tribute band 8 Juli Enschede(Livestream) Huntenpop verplaats naar 2022 Alligator Records 50 Years
Livestream - 20/05 /2021 MetroTV - ENorm

In Memoriam: Oscar Kraal [ Van dik Hout]

Drummer Oscar Kraal is donderdag op vijftigjarige leeftijd overleden. Hij drumde onder meer voor Van Dik Hout, Milow en Anouk en was werkzaam bij het Conservatorium van Amsterdam.

 Kraal, die sinds 2018 bij Van Dik Hout drumde, leed al enige tijd aan alvleesklierkanker.

Van Dik Hout.

"Tot ons grote verdriet is Oscar Kraal overleden", schrijven de bandleden van Van Dik Hout op Twitter. "Na een ongelijke strijd, die hij met ongelooflijk veel kracht onderging, kwam er een einde aan een leven vol muziek en liefde. Oscars drummen, persoonlijkheid en vriendschap dragen we voor altijd met ons mee in ons hart."

Milow schrijft op Instagram dat hij Kraal in 2010 voor het eerst ontmoette in Tunesië, waar hij optrad met Candy Dulfer. "Een paar jaar later, in 2014, kwam hij bij mijn liveband. Ik was zo gelukkig dat onze paden elkaar hadden gekruist en hij onderdeel werd van de Milow-familie. Hij was een geweldige drummer, maar vooral herinner ik me zijn passie, gevoel voor humor, empathie en geweldige levenslust."

Bron: nu.nl

Geen opmerkingen: