<script> <style>
Programma Live Music Heino 2021/2022 News: Cuby and the Blizzards tribute band 8 Juli Enschede(Livestream) Huntenpop verplaats naar 2022 Alligator Records 50 Years Tuckerville zaterdag 11 september 2021
Bluesworld Cafe | Rockin’ All Over Den Nul Outdoor 3 21/08/ 2021

Glastonbury: lanceert livestream

Glastonbury-organisatie lanceert livestream als alternatief

De organisatie van het Britse Glastonbury komt met een eenmalig livestreamevenement als alternatief voor het opnieuw gecancelde festival. Op 22 mei treden onder anderen Coldplay, Jorja Smith, HAIM en Michael Kiwanuka aan op het terrein van Worthy Farm, waar Glastonbury normaal gesproken plaatsheeft.

,,We hopen dat dit een klein beetje Glastonbury naar jullie huiskamers kan brengen en dat we voor één avond met mensen over de hele wereld samen kunnen komen op de boerderij”, zegt mede-organisator Emily Eavis.

Kaartjes voor het evenement zijn direct in de verkoop gegaan. De opbrengst gaat naar Glastonbury’s belangrijkste goede doelen: Oxfam, Greenpeace en WaterAid. Ook wordt een deel gebruikt om een terugkeer van het festival in 2022 veilig te stellen.

Glastonbury werd in januari als een van de eerste festivals voor het tweede jaar op rij geannuleerd. Mogelijk wordt er in september iets georganiseerd, als de maatregelen dat toelaten. Het gaat dan wel om een veel kleiner evenement. Normaal komen er zo’n 200.000 mensen op Glastonbury af. Het is daarmee een van de grootste en populairste festivals van de wereld.


The ground-breaking, five-hour extravaganza will be interspersed by a spoken word narrative, written and delivered by some very special guests, guiding Festival-goers on a journey through the sacred valley in Somerset.

Accessible only to ticket buyers, the online event will be broadcast in full across four separate time zones, with staggered livestreams for the UK,

Europe, Africa & the Middle East, East Coast North America & Central / South America, West Coast North America, and Australia, New Zealand & Asia.
Livestream #1 – UK, EUROPE, AFRICA & MIDDLE EAST: 19.00 BST / 20.00 CEST & SAST / 21.00 MSK & EEST / 22.00 GST
Livestream #2 – NORTH AMERICA (EAST COAST) and CENTRAL & SOUTH AMERICA: 18.00 CDT / 19.00 EDT / 20.00 ART & BRT
Livestream #3 – NORTH AMERICA (WEST COAST): 19.00 PDT
Livestream #4 – AUSTRALIA, NEW ZEALAND & ASIA (on Sunday 23rd May): 16.00 ICT / 17.00 HKT & PHST / 18.00 JST & KST/ 19.00 AEST / 21.00 NZST

Tickets are on sale now at £20, €23, $27.50 & AUD$35

Get your tickets at worthyfarm.live

Bron: A/D | Bron: GLASTONBURY FESTIVAL


Geen opmerkingen: