<script> <style>
News: Electric Hollers - LIVE LP - News: DI-RECT en RESIDENTIE ORKEST Livestream op 1 mei News Test evenement 23 April Metropool Programma Live Music Heino 2021/2022 News: Down The Rabbit Hole (DTRH) van 27 tot en met 29 augustus. 2021. News: Cuby and the Blizzards tribute band 8 Juli Enschede(Livestream) News: The Streamers vervolgen hun Holland Tour! 27/04/2021

Zwarte Cross lanceert een eigen sneakermerk

Nooit meer naast je schoenen lopen met de splinternieuwe Zwarte Cross Sneakers!

Zwarte Cross lanceert een eigen sneakermerk. De schoenen zijn zelf ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met Kops Schoenen, een Nederlandse schoenfabriek. De prijs is 89 euro en dat is voor een handgemaakte kwaliteitssneaker een lage prijs

 "Of de sneaker cool of niet cool is, dat mogen de klanten beoordelen"

De nieuwe sneakers worden gepresenteerd met het motto: "Nooit meer naast je schoenen lopen!", aldus de organisatie. De leren sneaker heeft een witte zool met een kleurrijk design gebaseerd op een collage van polsbandjes van Zwarte Cross van de afgelopen 25 jaar.

Later dit jaar zal er weer een nieuwe release van sneakers zijn van het merk. Deze zijn van gerecyled rubber en deels gemaakt met de stof van hennep.

Vanaf vrijdag 9 april zijn de zogenoemde Zwarte Cross Sneakers in gelimiteerde oplage te bestellen via de webshop van het festival.

https://www.zwartecross.nl/

Geen opmerkingen: