<script> <style>

Livestream: Asphyx Metropool.

  Asphyx De legendarische Dutch Death Doom helden uit ons bloedeigen Twente keren terug naar Metropool, om de release van het nieuwe album ...

Eurosonic Noorderslag 2021

Van 13 tot en met 16 januari vindt Eurosonic Noorderslag 2021 weer plaats. Vanuit de hele wereld hebben nieuwe muzikale talenten shows opgenomen. Met meer dan 150 nieuwe artiesten op de line-up is het bijna onmogelijk om te kiezen. Nederlands grootste showcase-festival vindt dit jaar volledig online plaats. Goed nieuws, want je kunt nu de beste nieuwe muziek gewoon uit je eigen huiskamer checken! In het verleden werden sterren als Dua Lipa en Royal Blood al ontdekt op het festival. Wie zijn de grootste beloften van 2021?

https://esns.nl/timetable/ | https://esns.nl/line-up 

ESNS is een showcase-festival in Groningen. Elk jaar vindt hier de start van het festivalseizoen plaats. Het is een opstap voor Europees talent richting de top. Vorig jaar speelden er ruim 350 Europese acts. Het non-profit evenement verkoopt elk jaar uit, met in 2020 meer dan 40.000 bezoekers. Daarnaast is het ook een internationale muziekconferentie die elk jaar meer dan 4.000 professionals uit de muziekindustrie trekt. Een doorbraak ligt dus op de loer. Artiesten die deze hebben weten te pakken zijn bijvoorbeeld Shame, Dua Lipa, Hozier, en Royal Blood.

  • Datum: 13 t/m 16 januari 2021
  • Locatie: online
  • Tickets: gratis streams
  • Meer informatie vind je op de officiële website

Geen opmerkingen: