<script> <style>

Ricky Koole en Ocobar: nazomeren in de tuin van De Amer

 Was je al bij een van onze Tuinconcerten? Wil je het nog een keer meemaken? Heb je de weersvoorspelling voor volgend weekend gezien? Kom zondagmiddag, 20 september om 14.00 uur, in een loungestoel op gepaste afstand, met de zon op je gezicht, genieten van Ricky Koole en Ocobar.

Met Ricky Koole (1972) betreedt een veelzijdig talent het Amer podium. Wellicht ken je Ricky als actrice en ken je haar zangkwaliteiten nog niet. Of ze nou eigen composities zingt of nummers van Kris Kristofferson, Willie Nelson, Steve Earle of Sam Cooke interpreteert, Ricky Koole zoekt de kern van de liedjes en maakt ze persoonlijk. Je hoort sporen van de dwarse productie van mensen als T Bone Burnett, maar ook het aangename meeslepende van de Country uit de jaren zeventig. Begeleid door het Rotterdamse trio zingt de zangeres uit Amsterdam Rootsrock met een flinke dosis Country en een snufje Soul. De liedjes vinden hun oorsprong vooral in Tennessee of op de porch in een Amsterdamse binnentuin. Het past wonderwel bij elkaar.

Ocobar bestaat uit Cock van Vuuren (gitaren) en de broers Rob Wijtman (drums en percussie) en Bart Wijtman (bas en piano). De formatie was huisband van het sportprogramma Holland Sport en reisde samen met Wilfried de Jong langs de theaters. Ocobar was daarnaast te zien in een aantal voorstellingen van Freek de Jonge.

Praktisch

De toegangsprijs is 25 euro. Hiervoor krijg je niet alleen een topconcert, maar ook twee drankjes (koffie/thee voor aanvang, fris/bier/wijn na afloop).

Reserveren

Mail naar reserveren@cafedeamer.nl of bel 06 83 22 56 80

Vermeld in je mail:

je eigen naam, de naam van de artiest, het aantal gewenste plaatsen, of mensen wel of niet uit hetzelfde huishouden komen en je telefoonnummer (liefst een 06).

Met een muzikale groet uit Amen, De Amerploeg

Geen opmerkingen: