<script> <style>
Programma Live Music Heino 2021/2022 News: Cuby and the Blizzards tribute band 8 Juli Enschede(Livestream) Huntenpop verplaats naar 2022 Alligator Records 50 Years Tuckerville zaterdag 11 september 2021
Bluesworld Cafe | Rockin’ All Over Den Nul Outdoor 3 21/08/ 2021

New Video: Elsa Birgitta Bekman

Elsa Birgitta Bekman deelt schitterende nieuwe video

'On My Way' is geregisseerd door Elsa zelf en bevat o.a. behind the scenes beelden van haar voorgaande video's.

Elsa legt uit: "Voor de videoclip wilden we deze keer iets anders doen. Tot nu toe hebben we video’s gemaakt met een script en fictieve verhalen. In de videoclip van On My Way laten we de behind the scenes beelden van het proces zien van hoe die tot stand kwamen. Niet alleen de videoclips, maar juist ook momenten uit mijn dagelijks leven van de afgelopen 4 jaar.

We hadden altijd al het idee gehad om voor de release van mijn album iets van een soort short docu uit te brengen. Harmen Commandeur, met wie ik alle videoclips maak, heeft in de afgelopen jaren ontzettend veel vastgelegd, dus er was een overvloed aan beeldmateriaal. De grootste uitdaging was dan ook het vinden en kiezen van de meest relevante en interessante momenten om dit verhaal in 4 minuten te vertellen.

We wilden ook graag niet alleen de mooie geromantiseerde momenten laten zien, maar juist ook de frustraties en de struggles. Dat is namelijk hoe het leven is, niet altijd makkelijk en succesvol, maar dat maakt het interessant en hierdoor waardeer je de hoogtepunten alleen maar meer."

Geen opmerkingen: