<script> <style>

Metropool is WEER open

Seated live concert voor max. 30 personen

We zijn super blij je weer te kunnen ontvangen! In onze Jupiler Zaal in Hengelo organiseren we kleinschalige, seated concerten voor maximaal 30 bezoekers.  Eindelijk weer genieten van live muziek met een artiest voor je neus op het podium en de muziek op goed volume uit de speakers. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkele ticket. Uiteraard volgen we het protocol van onze brancheorganisatie, zodat we een veilige omgeving kunnen waarborgen.

Of kijk gratis mee via de MetroTV livestream!

De concerten bieden we ook aan via een gratis livestream onder de noemer MetroTV. Je kunt dus ook gewoon vanuit huis meekijken naar je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek. Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nlFacebook of YouTube.

De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique

VOLTAGE + RUUD FIETEN
25 Juni , 20:30 uur
Hengelo

Een avond met gitaren in de hoofdrol. Voltage met Dave Vermeulen laat ze scheuren in de beste traditie van Creedence Clearwater Revival, Tom Petty en The Allman Brothers Band. Ruud Fieten kan ook stevig maar bouwt met kleiner spel en knappe liedjes de spanning op. 

Thuis op de bank meegenieten? Alle info en klaar voor de stream hier!  Terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneer je gelijk even, vinden we leuk!
Facebook Event   Tickets

BLACK BOTTLE RIOT + YVI
2 Juli , 20:30 uur
Hengelo

Smerige rock en indiefolk gaan op 2 juli in onze Jupiler zaal hand in hand. De smerige rock komt voor rekening van Black Bottle Riot, YVI tekent voor alternatieve indiefolk in het verlengde van Damien Rice, Glen Hansard en Bon Iver. Perfect concert voor muzikale veelvraten dus.

Thuis op de bank meegenieten? Alle info en klaar voor de stream hier!  Terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneer je gelijk even, vinden we leuk!
Facebook Event   Tickets

MUZIEKCAFE ENSCHEDE WEER OPEN

We zijn weer open! Op donderdag en vrijdag kan je vanaf 14:00 uur weer terecht in ons Muziekcafé in Enschede! Dus kom een drankje en/of een hapje doen (lekker maar wel even reserveren als je wat wil eten) dan zorgen wij voor een fraaie muzikale omlijsting door dj's, vinylfreaks en levende jukeboxen!

METROTV: METROPOOL STREAMT LIVE: MUZIEKQUIZ
24 Juni , 20:30 uur

The Adri Strikes Back!
Na 2 keer op de pijnbank te zijn gelegd door quizmaster Rick zijn de rollen nu omgedraaid en is het tijd voor revanche! Adri strikes back en hij legt Rick tijdens deze voorlopig laatste quiz in streamvorm het vuur na aan de schenen. Ook jij kan het opnemen tegen Rick dus zet hem maar eens lekker op zijn plaats. Laat jullie wraak zoet en zonder genade zijn op 24 juni! Alle info en klaar voor de stream hier!

Facebook Event

Geen opmerkingen: