<script> <style>

Festival: Bospop 2021

Bospop 2021 herbevestigt Lionel Richie.

Nieuwe namen voor Bospop 2021. Het Limburgse festival bevestigt de komst van onder andere Lionel Richie, Beth Hart en Sinéad O’Connor.

Naast bovenstaande namen voegt Bospop 2021 ook nog Passenger, Yola, Larkin Poe en Allman Betts Band toe aan het affiche. Zij voegen zich bij artiesten als Sting en Kensington, waarvan eerder al duidelijk werd dat zij hun optreden volgend jaar inhalen. 

Sting & Vandaag worden er zes nieuwe namen aan het programma toegevoegd voor Bospop 2021. Ook Lionel Richie, Beth Hart, Passenger, Sinéad O’Connor, Yola, Larkin Poe en Allman Betts Band zijn bevestigd voor het veertigjarig jubileum van Bospop. De jubileumeditie kan dit jaar helaas niet doorgaan i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. De 40ste editie van het festival vindt nu plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds van start via www.bospop.nl en www.ticketmaster.nl.

Een overzicht van de nieuwe namen:

  • Allman Betts Band
  • Beth Hart
  • Larkin Poe
  • Lionel Richie
  • Passenger
  • Yola

Lionel Richie

Lionel Richie, wie kent hem niet? De Amerikaanse zanger startte zijn muzikale carrière bij de Commodores, om vervolgens begin jaren 80 solo verder te gaan. Dat deed hij niet onverdienstelijk. De zanger scoorde wereldhits met onder meer ‘Hello’ en ‘All Night Long’. De Amerikaan zit al ruim 50 jaar in het vak en bracht sinds het begin van zijn solo-carrière maar liefst tien platen uit, waarvan Tuskegee (2012) de meest recente is.

Hoewel hij op leeftijd is, denkt de zanger nog lang niet aan stoppen. In 2020 zou hij verschillende Europese festivals aan doen, waaronder Lokerse Feesten, Isle of Wight Festival, Bospop en North Sea Jazz. In 2021 vind je Lionel Richie o.a. op Belsonic Festival in Belfast, Ierland en op Bospop.

Geen opmerkingen: