<script> <style>

Danny Vera - Hold On To Let Go / Pressure Makes Diamonds 2020 versie

Het is een mooie week voor Danny Vera. Hij wordt niet alleen vader, maar zijn single Pressure Makes Diamonds 2020 is ook nog eens TopSong bij Radio 2. Volgens hem zegt de titel alles: "Als je ergens maar lang genoeg in blijft geloven, ook als je zelf een droom hebt met werk, een opleiding of iets in de muziek. Of je wilt ee
n kind. Blijf net zolang proberen en op een gegeven moment gaat het lukken. Dat is Pressure Makes Diamonds voor mij."

 

 

Als gevolg van de Corona-maatregelen besloot Danny Vera thuis een studio op te zetten. Alleen voor een microfoon  met akoestische gitaar nam hij zichzelf op. Hold On To Let Go is één van de resultaten daarvan. In zijn eenvoud behoort dit liedje tot een van de hoogtepunten uit zijn oeuvre. Daarom nu alvast op single. Later zal het nog eens verschijnen op de EP The New Black and White Pt. 4 - Home Recordings.

In tegenstelling tot het ingetogen Hold on To Let Go wordt er flink uitgepakt op de andere A-kant van deze single. Pressure Makes Diamonds is voor deze gelegenheid opnieuw opgenomen door Frans Hagenaars en voorzien van strijkers, blazers en een koor. Deze 2020 versie vormt het sluitstuk rondom de gelijknamige plaat. 

 

Geen opmerkingen: