<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Soë Blue -DEBUT EP "FAITH"

Soë Blue -DEBUT EP "FAITH" 

Soë Blue is een singer-songwriter uit Zürich, Zwitserland. Muziek stond al heel vroeg centraal in het leven van Soë Blue. Het Montreux Jazz Festival heeft onder meer haar beïnvloed: in 1996 woonde ze een concert bij van Simply Red in het Stravinsky Auditorium, nog steeds in de baarmoeder van haar moeder.
Inmiddels is het festival een jaarlijkse inspiratie geworden. Haar vader inspireerde haar liefde voor muziek, haar accuraat luistervermogen en haar eclectische muzieksmaak.
Sinds zijn elfde heeft Soë Blue zanglessen gevolgd, piano leren spelen en is hij constant doorgegroeid op het gebied van muziek. In 2016 besloot ze haar kennis te perfectioneren door een masterclass zang te volgen aan de Voice + Music Academy Zürich (VMAZ) en tegelijkertijd begon ze met het schrijven van haar eerste liedjes. Sindsdien is ze druk aan het reizen, werkt ze aan verschillende muziekprojecten en wordt ze docent aan de VMAZ. U kunt zich verheugen op en klaar zijn voor haar toekomstige projecten.
Tracklist:
1I'm Ready - 2Karma - 3Totally Confused - 4What If - 5Wake Up


Op 31 januari 2020 brengt Soë Blue haar eerste nummer «I'm Ready» uit. Klaar zijn betekent voor haar niet, alles weten en niet, altijd alles goed doen, maar bereid zijn om zichzelf volledig te investeren en alles op het spel te zetten, om kracht en moed en uithoudingsvermogen te tonen. Soms moet je zelfs een omweg maken en innovatief zijn. Met haar lied wil ze iedereen aanmoedigen om niet toe te geven aan meningen, nederlagen of verdriet. Soë Blue moedigt iedereen aan: «Geef je best, geef je allemaal en begin je reis om te doen waar je van houdt.»

​Haar tweede single "what if", een zeer emotionele en persoonlijke ballade, kwam uit op 13 maart 2020. Haar EP met meer soul-, funk- en rnb-nummers volgde op 3 april 2020.

Website: https://www.soeblue.com/

Geen opmerkingen: