<script> <style>

Recensie: The BuzzDealers - LP Blooming

The BuzzDealers - LP Blooming 
Release: Februari 2020
Op het grote Web kom je zo af en toe muziek tegen van band of artieseten waar van je denkt hoe is het mogelijk dat men daar niet eerder van heeft gehoord.

Band
Zannis – Vocals
Apostolis – Guitars
Alex – Guitars
Voudas – Drums

Zo ook deze band The BuzzDealers uit griekenland. Nou is dat ook niet wat direct in je op komt wat blues of rock betreft, maar niets is minder waar op deze debuut schijf van de The BuzzDealers direct komt in je op midden van de jaren zeventig dat moet het zijn.
Een mix van gitaar aanvallen van Alex Argyros en Tolis Kyteas. Met pakkende riffs, dreunend, snel, en met een  funky groove is dit een plaat om prettig naar te luisteren.

Deze LP Blooming zit vol met kwaliteitssongs. Oordeel zelf.





Bio: Het in 2015 gevestigde kwartet The BuzzDealers, opgericht in 2015, serveert een sonische mix van blues-rooted garagerock 'n' roll gecombineerd met levendige riffs en rauwe, louterende energie. Trouw aan de stelregel van hun geboorteplaats "Stap in, Groove aan, Fuzz uit", komen ze naar buiten als een woeste geest, ongetemd in de natuur die zwaar en luid klinkt. Met verwijzingen naar muziek uit voorbije tijdperken, passen The BuzzDealers hun kenmerkende geluid zorgvuldig aan met compromisloze bewoordingen en emotionele uitbarstingen terwijl ze in een lucide werveling stappen.
Na uitgebreid optreden op iconische locaties in heel Griekenland, waaronder Gagarin 205, AN Club, Rover, Café Santan en het podium gedeeld met power rockers zoals Hanni El Khatib, en bekende Griekse bands als Puta Volcano, Godsleep, Big Nose Attack.
The BuzzDealers werkte samen met de gerenommeerde producer Alex Bolpasis om hun debuutalbum Blooming op te nemen dat op 19 februari 2020 het licht zag.

Discography
2020 Ÿ Who’s Gonna Save My Roll, single (digital)
2020 Ÿ Blooming, LP (CD/digital)

Social media
Facebook: https://www.facebook.com/thebuzzdealers/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCS8kmgXMSwpCXEKZbF5O9hg
Bandcamp: https://thebuzzdealers.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7JH1oV6iN7VSMAWgxJqbxK
Instagram: https://www.instagram.com/thebuzzdealers/?hl=el

Fotosbluesrock.nl Translate This Page

Geen opmerkingen: