<script> <style>
HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

🔺 Mañana Mañana 2020 geen doorgang vanwege coronavirus

Het volgende bericht zal voor jullie helaas geen verrassing zijn: Mañana Mañana 2020 zal geen doorgang kunnen vinden vanwege het coronavirus. De afgelopen weken konden wij al voorzichtig wennen aan het idee, maar na de toespraak van minister-president Rutte van afgelopen dinsdag 31 maart is het overduidelijk. Het is een verwarrende en spannende periode die wij als wereldbevolking meemaken. In dat licht bezien is Mañana Mañana slechts een festivalletje, dus laten wij vooral niet te hard klagen. Maar uiteraard vinden wij het wel verschrikkelijk spijtig. Het is helaas niet anders…...........

Alle bands en artiesten hebben we zojuist ook via e-mail ingelicht. Wij hebben ze gevraagd of ze volgend jaar zouden willen optreden op Mañana Mañana. Wij hebben ze immers niet voor niets geboekt! Hopelijk kunnen we jullie al het moois wat geprogrammeerd stond alsnog voorschotelen. Misschien is dit een mooie troostgedachte: eigenlijk verplaatsen we de hele boel gewoon een paar maanden (een stuk of 12). Mañana Mañana 2021 zal plaatsvinden van 10 t/m 13 juni. In Vorden natuurlijk, waar anders?!

Reeds aangeschafte kaarten geldig in 2021 – Extra dag als dank in 2021!
Vandaag staken we ook de voorverkoop. Op een nader bekend te maken moment zullen we deze weer opstarten. Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de Mañana Mañana-editie van volgend jaar. Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten willen inleveren dan is dit ook mogelijk.
Dagbezoekers met een 2020-kaart krijgen in 2021 in ieder geval ook toegang op donderdag 10 juni. Met deze extra festivaldag voor dagbezoekers willen wij iedereen bedanken die zijn kaarten heeft behouden. Daarnaast kunnen we zo ook met nog meer mensen vieren dat Mañana Mañana dan wèl doorgaat! Voor de campinggasten die hun kaarten tot volgend jaar in de zak houden, bedenken wij nog een passende manier om ze te bedanken. Jullie kunnen erop vertrouwen dat wij het enorm waarderen en zullen dit niet onopgemerkt laten.
voor meer INFO: https://www.feestfabriek.nl/

Geen opmerkingen: