<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Corona maatregel:kabinet heeft donderdag zware maatregelen afgekondigd.

Corona maatregel: Evenementen met meer dan honderd personen in Nederland worden afgelast!
Concerten, Festival, en thatervoorstelling worden tot eind maart afgelast.


Het kabinet heeft donderdag zware maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Evenementen met meer dan honderd personen in Nederland worden afgelast, mensen moeten thuiswerken indien mogelijk en wie koorts of luchtwegklachten heeft, moet sowieso binnenblijven. De maatregelen gelden in ieder geval tot 31 maart.

 Wat Moet Je Doen!


"Mijd sociale contacten", was de dringende oproep op de persconferentie van premier Mark Rutte, minister Bruno Bruins (Medische Zorg) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
Check je eigen evenement, of concerten, of theatervoorstellingen`

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Metropool Hengelo•  Op basis van de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd is Metropool tot en met 31 maart gesloten. •  De Studio’s (oefenruimtes) in Hengelo en Enschede blijven vooralsnog open.   Metropool tot en met 31 maart gesloten Metropool houdt de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en staat in contact met de GGD Twente. We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op. Op basis van de maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd is Metropool tot en met 31 maart gesloten.
We proberen op dit moment voor alle activiteiten een vervangende datum te vinden, later dit jaar. Heb je e-tickets gekocht, dan ontvang je hier vanzelf bericht over per e-mail. Op onze website vind je verder voor alle concerten en dansavonden altijd de meest actuele informatie. Alvast bedankt voor je begrip.

------------------------------------------------------

 Hoftheater

heeft kaarten gekocht voor é©® of meerdere voorstelling(en) die in de maand maart in het HOFtheater plaatsvindt. De maatregel van Premier Rutte en het RIVM om alle voorstellingen in het theater met meer dan 100 bezoekers te cancelen, nemen wij in acht. Daarom annuleert HOFtheater alle voorstellingen vanaf heden (12 maart) t/m 31 maart. Over de eventuele nieuwe speeldatum en/of retournering van kaarten wordt u later door ons geﮦormeerd. Het belangrijkste is dat wij onze medewerking verlenen om de verspreiding van het virus tegen te gaan 

Geen opmerkingen: