<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Slapen op de Zaan tijdens European Blues Challenge

Op 17 en 18 april aanstaande vindt de tiende editie van de prestigieuze European Blues Challenge plaats in het Zaantheater in Zaandam.
Bezoekers van de European Blues Challenge kunnen hotelovernachtingen binnen de Zaanstreek boeken en genieten van de omgeving. Naast de reguliere overnachtingsmogelijkheden in Zaanstad en regio meert op nog geen 200 meter loopafstand van het Zaantheater aan de oostoever van de Zaan de Riviercruiser ‘Ms. Allegro’ aan.
De boot biedt met 68 tweepersoonshutten alle benodigde voorzieningen, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. De mogelijkheid bestaat voor alle EBC-bezoekers om, zolang de voorraad strekt, tegen een vergoeding van 15 euro ’s avonds een buffet diner te nuttigen aan boord. Er geldt een prioriteitsregeling.
 Zowel de Dutch Blues Foundation als de European Blues Union vieren dit jaar hun tienjarig bestaan en dat wordt mede gevierd tijdens de prestigieuze European Blues Challenge 2020 op 17 en 18 april in het Zaantheater te Zaandam. De Dutch Blues Foundation haalde de EBC naar Nederland en de Stichting Blues in Zaanstad is de organisator. Aan het evenement wordt deelgenomen door artiesten uit vijfentwintig Europese landen, allen winnaars van de Blues challenges in eigen land. Een aantal van hen heeft hun land ook al vertegenwoordigd tijdens de International Blues Challenge in Memphis, welke eind januari plaatsvond.
 De line-up en meer informatie is te vinden op www.ebc2020.nl
Kaarten voor de EBC via https://ebc2020.entranz.nl/
 Informatie en reserveringen voor de bootovernachting via eventmanager@bluesinzaanstad.nl.
Voor meer informatie: Stichting Blues in Zaanstad
Dirk de Hen - eventmanager
eventmanager@bluesinzaanstad.nl

Website
www.dutchbluesfoundation.com

Geen opmerkingen: