<script> <style>

Heartland komt met nieuwe namen 2020


NIEUW OP HEARTLAND: HANNAH WILLIAMS , DE NIEMANDERS, HANS HANNEMAN en SHADWICK WILDE
Hengelo 2 Mei 
Heartland is wat ons betreft niet compleet zonder minstens één fikse dosis soul en die is verzekerd met de komst van Hannah Williams and the Affirmations. Zij maken soul in de beste traditie van Dusty Springfield, Candi Staton, The Flirtations en recenter Charles Bradley en Sharon Jones.

Shadwick Wilde, van The Quiet Hollers, komt ook op 2 mei met werk van zijn nog te verschijnen soloplaat en ongetwijfeld enkele Quiet Hollers nummers op de setlist en ook nieuw op het affiche zijn De Niemanders en Hans Hanneman!
Daarnaast op 2 mei dus Danny Vera (met een 75 minuten durende show), countrypunkheld Jason Ringenber (die van The Scorchers), Kevn Kinney die je kan kennen als frontman van Drivin' N' Cryin', T-99, Hannah Mae, een gezellige sfeer, een lekkere menukaart, volle koelkasten en een heleboel leuke mensen! Haal snel die kaarten want die gaan hard!
Facebook Event    Tickets

Heartland Festival 2020 met o.a. Danny Vera
Een hele dag gevuld met alle muziek die raakvlakken heeft met roots
Op 2 mei 2020 organiseert Metropool voor de zevende keer het Heartland Festival. Heartland richt zich op alle muziek die raakvlakken heeft met roots. Zo geniet je dus van blues, americana, bluegrass en country, maar ook andere muziekstijlen die zich laten inspireren door deze genres vinden een plek in het programma van Heartland.


Op 2 mei kan je komen genieten van Danny Vera (met een 75 minuten durende show), soulsensatie Hannah Williams, countrypunkheld Jason Ringenber (die van The Scorchers), Kevn Kinney die je kan kennen als frontman van Drivin' N' Cryin', Shadwick Wilde,T-99, Hannah Mae, De Niemanders en Hans Hanneman! Meer weten over de line-up en luisteren? Klik op de afbeelding hieronder en duik dieper in Heartland 2020!

Geen opmerkingen:

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot