<script> <style>

◙ Rhythm & Blues Night 29 April 2023 ◙ HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 9/10 Juni 2023 ◙ CLAPTUNES (Eric Clapton tribute) | zondag 26 februari 2023 Heino ◙ JUBILEUMEDITIE(25 JAAR RIBS & BLUES) 27-28-29 MEI, PINKSTEREN 2023 ◙  ◙ Bluesworld Café Ozgur Hazar(Belgie) 05.Sep.2023 Hedon Zwolle

/marquee>

Concert: Mo And The StageAnimals 07/01/2020

Concert: Mo And The StageAnimals
BLUESWORLD CAFE
Elke 1e dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand speelt Mo & The Stage Animals!
Kortom, van Mo & The Stage Animals Janis Joplins is nog springlevend.

Mo & The StageAnimals bestaat uit muzikanten die hun sporen in de scene ruimschoots verdiend hebben. Zij hebben elkaar nu gevonden in deze super formatie.
De band speelt met hart en ziel en maakt van elk optreden een waar feest!
Rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock of een mooie gevoelige ballad. Door deze verschillende stijlen is het voor iedereen genieten!
De zware donkere blues stem van Monique Verkerk gecombineerd met het enthousiaste spel van de muzikanten onderling, is een waar genot om te horen én te zien. Damien Hughes is de ervaren gedreven gitarist, die het plezier van muziek maken uitstraalt. Met René Bouwman op drums en bassist Manfred Arler, voegt deze ritme sectie niet alleen ervaring toe maar vormt het ook de steady heartbeat van de band. Last but not least is het warme originele Hammond geluid afkomstig van Alfred van Sprang.
Mo & The StageAnimals is een band die je niet wilt missen!
Website: http://moandthestageanimals.nl/
The Band: Mo & The Stage Animals Monique Verkerk – zangDamien Hughes – gitaarRené Bouwman – drumsAlfred van Sprang – keysManfred Arlar – basgitaar.

Geen opmerkingen: