<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Danny Vera - Pressure Makes Diamonds Live

Een gouden plaat, een platinum single en uitverkochte zalen, 2019 is een prachtig jaar voor Danny Vera. Deze voorspoed kwam niet vanzelf. Heel stiekem en tegen de klippen op trad Danny Vera toe tot de Eredivisie van de rock & roll. Al ruim twintig jaar gaat hij zijn eigen gang. Opgegroeid met Cash, Orbison en Presley. Samen met zijn vrouw Escha kiest hij zijn eigen pad. Veel persoonlijke tegenslagen ook. Maar vanuit Middelburg verovert Danny Vera langzaamaan Nederland.
Zonder concessies. Onafhankelijk. Een hippie in een maatpak met een vetkuif. Pacifist, vegetariër, houdt ervan om protestliedjes te schrijven. Op zijn manier. Zijn liefde voor een goed lied is sterker dan de drang naar een radiohit. En toch groeit zijn fanschare gestaag
. Die komen voor zijn muziek, niet voor dat ene liedje. En tegenwoordig dus wel volle zalen en een hit. Allemaal op eigen kracht, met zijn eigen muziek. Als een rit in een achtbaan. De voorlopige kronen op zijn werk: Het succesvolle “gouden” album Pressure Makes Diamonds, opgenomen in de Wisseloord te Hilversum en gemixt door Grammy-winnaar Vance Powell. Een hele serie uitverkochte voorstellingen die dit jaar culmineerde in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam en op vrijdag 24 april 2020 voor het eerst een show in AFAS Live, die binnen vier dagen uitverkocht. En natuurlijk die hit. Roller Coaster. Van Top Song tot Alarmschijf, wereldwijd 15 miljoen streams, live-versies op YouTube met meer dan twee miljoen views en al meer dan een half jaar in de hitlijsten. 

Win een Diamant
Pre-order het album Pressure Makes Diamonds Live hier en maak kans op een echte Diamant.

De Diamant ligt ergens in Nederland verstopt en via een aantal aanwijzingen op Radio, TV en Sociale Media wordt de locatie langzaamaan bekend gemaakt. De druk neemt toe, de spanning stijgt. De eerste met het aankoopbewijs van de pre-order in de hand die de Diamant vindt, is de trotse eigenaar van een heuse Danny Vera Diamond.

Bestel de LP[2] of CD  Winkelwagen



Vrijdag 15 november 
Danny Vera - Capelle a/d IJssel
Vrijdag 15 november 
Danny Vera - Capelle a/d IJssel

Vrijdag 22 november 
Danny Vera - Venlo
Zaterdag 23 november 
Danny Vera - Schiedam
Leverbaar vanaf 13 december


Website:  https://shop.excelsior-recordings.com/

Geen opmerkingen: