<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

De Bandjesfabriek de enige in de Benelux.

Cassette
De Bandjesfabriek

De Bandjesfabriek is de enige producent van audiocassettes in de Benelux. Er is al heel wat media aandacht geweest omtrent het onderwerp, maar cassettebandjes zijn beslist weer terug van weg geweest. Steeds meer artiesten in het buitenland kiezen ervoor om hun muziek naast streaming diensten ook op vinyl en vaak op cassette uit te brengen.
 
De audiocassette staat symbool voor muzikale vrijheid en betrokkenheid; tevens is het een manier om, net als met een vinylplaat, je muziek écht te bezitten. Een playlist, dat is ook muziek, maar die bezit je niet écht. Een vinylplaat en een cassettebandje kun je vastpakken. Het afspelen is niet vanzelfsprekend; het is een beleving. Mede daardoor vormt het cassettebandje een soort tegengeluid tegen de digitale muziekindustrie. Het staat symbool voor rebelsheid, afzetten tegen de gevestigde orde.

De Bandjesfabriek kan cassettebandjes maken en dupliceren in alle kleuren en speeluren, variërend tussen 1 en 106 minuten. We geloven dat elke productie uniek is en denken daarom graag mee wanneer het gaat om de totstandkoming van een mooi en onderscheidend product. We bieden een one-stop-shop oplossing, waarbij we zowel de cassette, de opname en het drukwerk verzorgen en samenvoegen tot een mooi eindproduct. Onze opdrachtgevers zijn bands, artiesten en platenlabels. We zullen op de labelmarkt dus ook niet direct ons product verkopen, maar komen graag in gesprek met muzikanten en andere mensen uit de muziekwereld die geïnteresseerd zijn in het uitbrengen van muziek op cassette, of een leuke originele samenwerking zien zitten.

Voor de totale beleving zullen we bezoekers wel de mogelijkheid bieden om een greep uit ons portfolio live op cassette te beluisteren!

Fotosbluesrock.nl Translate This Page

Geen opmerkingen: