22 maart komt Boo Boo Davis naar De Smidse


Boo Boo Davis 


brengt blues uit Mississippi Delta naar De Smidse
Blues zoals blues bedoeld is!
Boo Boo Davis (USA) is een overlever die behoort tot de laatste generatie blues muzikanten die hun muziek nog direct baseren op het harde leven in de Mississippi Delta. Geboren en opgegroeid op de katoenvelden in Drew, Mississipi. Op vrijdagavond 22 maart komt Boo Boo Davis naar De Smidse in Nijverdal.
Een unieke kans om blues te horen zoals het bedoeld is: rauw en hard!
Blueslegendes: John Lee Hooker, Elmore James en Robert Pete Williams
Davis heeft zijn muzikaliteit niet van een vreemde. Hij maakte op jonge leeftijd al kennis met blueslegendes als John Lee Hooker, Elmore James en Robert Pete Williams, de talenten met wie zijn vader muziek maakte. Davis heeft het muzikale stokje van zijn vader overgenomen en speelt en zingt inmiddels al 75 jaar lang de blues. Hij heeft op bijna op alle grote Europese jazz en blues podia gestaan waaronder ook op het North Sea Jazz Festival, Montreux Jazzfestival en Blues Peer. Op 22 maart kan Nijverdal aan dit rijtje worden toegevoegd.
Kaarten reserveren
Kaarten voor de show van Boo Boo Davis zijn te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.
ZINiN • Willem Alexanderstraat 7 • 7442 MA Nijverdal
0548-612494 | info@zinin.com
www.zinin.com