<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Recensie: Stef Stef Paglia Trio - Never Forget

Recensie: Stef Stef Paglia Trio - Never Forget
Stef-Plagia-BluesbonesJe hebt gitaristen die onder de grootmeesters vallen , zo eentje is ook de uit Belgie afkomstige Stef Paglia die kan ook aan dat rijtje toegevoegd worden. Op 12 jarige leeftijd nam Stef Paglia voor de eerste keer een gitaar in de hand en liet deze nooit niet meer los. Zijn vader [overleden in 2014] liet hem kennis maken met de blues, met als gevolg dat de blues microben ook bij hem toesloegen. Zijn vriendin is fotograaf en heeft ook de bluesmicrobe te pakken. Ze schrijft samen met Stef de teksten op deze Solo CD “Never Forget”
Stef is vooral bekend van The BluesBones (Winnaar Belgian Blues Challenge 2016, 2de European Blues Challenge), waarmee hij in binnen- en buitenland optreedt.


Zo stond hij o.a. Ribs & Blues in Raalte  en in Heino (gem Raalte] op het podium maar ook grote festivals in eigen land waar onder Blues Peer, Swing Wespelaar, Ook het podium mogen delen met Laurence Jones, The Nimmo Brothers, Eric Steckel, Danny Bryant.

Dan is hier zonder de Bluesbones de allereerste Blues-Rock CD van deze man uit Belgie met als titel ”Never Forget” Het energetische album omvat 9 zelf geschreven songs en een cover song “Freedom”. Stef Paglia brengt hiermee zijn eigen “moderne, groovy bluesrock” stijl met diepgaande, uit het eigen leven gegrepen songs. 

Het toepasselijke openings nummer “Watch Out” (tevens ook de single) is een rechttoe rechtaan punchy, blues song dat je zal wakker schudden en de dakpannen op je huis doen zullen trillen, het is niet alleen maar Rock maar ook het funky nummer “Freedom”doet je niet stil laten zitten. 

Ook het wat rustige werk wordt niet geschuwd waar onder de slow-blues rock nummer “The Dead Tree” 

Met dit album treedt Stef Paglia uit de schaduw van The BluesBones en zet daarmee de eerste stappen in een solo carrière. Vergezeld door Geert Schurmans op bas en Joel Purkess (CAN) op drums (bekend als drummer van The Mason Rack Band [Foto].


Het album is geproduceerd door Wayne Proctor (UK) en is opgenomen in de Superfly Studios in Engeland.



  • Tracklist:

Watch Out (3:30)9video]
Take Me Away (4:06)
Freedom (3:31)
The Dead Tree (6:04)
Mystery Heaven (7:00)
Twilight (3:47)
Dirty Woman (6:36)
Crush On You (4:31)
Head Into The Unknown (4:15)
Warmth Instead Of Cold (8:04)



Een heerlijke lekkere Plaat die alle kanten op gaat van Blues-Bluesrock, Slowblues, en alles wat daar tussen zit en waar je a smile on your face. van krijgt
Een geslaagde solo debuut en er ligt een mooie toekomst in het verschiet.
🎸🎸🎸🎸

PRE-ORDER Website: www.stefpaglia.com

Never Forget” tour data 2019
CD RELEASE Donderdag 28 maart Muziekodroom Hasselt (BE)
https://www.muziekodroom.be/concert/stef-pagliatrio
Zondag 7 april Sunday Blues Ede (NL)
Zondag 5 mei Frürocken Eupen (BE)
Zaterdag 3 augustus Oetsloven Blues Wellen (BE)