JP Soars - en nieuw album mei 2019


JP-SoarsJP Soars - EN NIEUW ALBUM GEPRODUCEERD DOOR TAB BENOIT JP SOARS is hoog gestegen. Momenteel genomineerd voor "Blues Rock Artist of the Year" in de aanstaande 40e jaarlijkse Blues Music Awards, heeft hij de wereld rondgereisd en bereidt hij zich voor op de release van een nieuw studioalbum geproduceerd door Tab Benoit voor release op Benoit's Whisky Bayou-label. bratgirlmedia
Soars is genomineerd naast de zwaargewichten Billy F. Gibbons, Eric Gales, Kenny Wayne Shepherd en Tinsley Ellis, die de Blues Rock-categorie vervolledigen. Je kunt JP en je andere favoriete artiesten ondersteunen door lid te worden van Blues Foundation of door je huidige lidmaatschap te verlengen op www.blues.org om te stemmen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een formeel gala op 9 mei 2019 in het Cook Convention Center in Memphis TN. In het decennium dat hij barstte op het nationale toneel door het winnen van de 1e plaats in de Blues Challenge 2009 van de Blues Foundation in Memphis,
TN met zijn band The Red Hots (en de prestigieuze Albert King Award als beste gitarist), heeft de inheemse JP JPARS van Arkansas getoerd uitgebreid door de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Amerika en Europa, en bracht een indrukwekkende catalogus van krachtige muziek uit. Naast zijn werk met zijn eigen Red Hots, maakte Soars deel uit van de regionale all-star blues act Southern Hospitality, ook met Tampa vocalist / gitarist Damon Fowler en 2019 Grammy nominee, Memphis vocalist / toetsenist Victor Wainwright, plus Red Hots-drummer Chris Peet en bassist van Wainwright, Terrance Grayson. De Blind Pig-release 2013 van de band, "Easy Livin '", verdiende een Blues Blast Award voor "Best New Artist Debut Release", Soars was te zien op een album van Jimmy Thackery en de Drivers, en heeft zelf vijf albums en de Red Hots uitgebracht, meest recent de veelgeprezen SOUTHBOUND I-95. 
Brian Owens van Blues Music Magazine schrijft: "Zorg dat je een brandblusser bij de hand hebt wanneer je Southbound I-95 speelt, want JP Soars en zijn bende staan ​​in brand." Steve Ovadia van American Blues Scene schrijft: "Soars 'stem en gitaar zijn de lijm die het album bij elkaar houdt. Beide zijn de rode draad door de verschillende liedjes en beide injecteren alle nummers met een warmte en menselijkheid. JP Soars is veel meer dan alleen een revolverheld. "  
JP is gefascineerd over zijn aankomende release, opgenomen tijdens een wervelende sessie van een week in de studio's van Whisky Bayou van Tab Benoit, met een band met bassist Chris Peet uit Red Hots op bas, en Benoit op drums, twaalf songs opgenomen in vijf dagen - acht originelen die ze schreef ter plaatse, plus vier keuze covers. De inspiratie voor het album kwam van de vele avonden die ze allemaal in de vroege uurtjes op de Legendarische Rhythm and Blues Cruise en in de Big Blues Bender hebben doorgebracht, en zoals verwacht hebben ze vele magische muzikale momenten op deze plaat vastgelegd. Dit wordt zeker het jaar van JP. Kijk dit voorjaar voor de nieuwe release en vergeet niet om te stemmen op JP Soars in de Blues Music Awards!
bratgirlmedia