The Kentucky Headhunters – Live At The Ramblin 'Man Fair 2019

Kentucky-Headhunters-Live-At-Ramblin-Man-FairThe Kentucky Headhunters – Live At The Ramblin 'Man Fair
Label: Alligartor Records
Distributie NL- V2 Records
Jaar: 2019


 Live album van Grammy en Country Music bekroonde Southern-rockers pakt uit met een spetterende LIVE CD/LP Voor elke Southern-rockfans of bluesfans [die van een vleugje blues houden] die kunnen met deze schijf wel weer eventjes vooruit en het jaar is nog maar net begonnen.

 Deze set, opgenomen op The Ramblin 'Man Fair in Maidstone, UK Zo ook deze schijf van de Southern rockers “ The Kentucky Headhunters” Een live album vol met rock en stamende sounthern Rock en met uitzinnige schreeuwden fans die er maar geen genoeg van krijgen.

Sinds hun meervoudig bekroonde debuutalbum in 1989, Pickin 'On Nashville (Mercury), heeft de band 12 nieuwe albums uitgebracht met een totale verkoop van meer dan 11 miljoen platen. Een adrenalinestoot uit de openings-track van 'Big Boss Man' naar een daverende kijk op 'Do not Let Me Down' van The Beatles. Op dit nummer speelt op drums John Fred Young (drummer hardrockgroep Black Stone Cherry)en tevens de zoon van Richard Young (Rhythm Gitaar en zanger)

Op deze CD staan tevens drie bonus tracks “Rock me Baby” / “Rock ‘N Roller” / “Hi-Heel Sneakers” met Johnnie Johnson (bekend van zijn pianowerk met Chuck Berry)die de CD afsluiten. Een van de beste en meest invloedrijke countryrock bands powervol gitaarwerk, krachtig en uniek.

 Deze schijf kan maar zo weer een nieuwe Schaarse fans opleveren.
Een heerlijk schijf om naar te luisteren 🎸🎸🎸🎸🎸

    Track List

 1. Intro.
 2. Big Boss Man
 3. Ragtop
4. Stumblin'
5. Shufflin' Back To Memphis
 6. Have You Ever Loved A Woman?
7. Wishin' Well
 8. Walking With The Wolf[Video]

  9.

9 My Daddy Was A Milkman
10. Don't Let Me Down
 * 11. Rock Me Baby
 * 12. Rock 'N' Roller
 * 13. Hi - Heel Sneakers
 * Bonus Tracks


 Bio Band: http://kentuckyheadhunters.net/bio

http://www.v2benelux.com/

Fotosbluesrock.nl Translate This Page