Paceshifters - Live in Concert oktober 2018

paceshifter
Paceshifters Live in Concert oktober 2018
 
-Paceshifters vanaf vandaag op UK tour met Walking Papers (US)-
Het Nederlandse rocktrio Paceshifters rijdt komende week structureel aan de verkeerde kant van de weg. Gisteravond laat vertrokken de broers Paul en Seb Dokman en drummer Jesper Albers namelijk naar Engeland voor een tour met Seattle rockband Walking Papers. Deze voert vanuit Nottingham (eerste show vanavond) naar Schotland en eindigt volgende week in Londen.
Zanger-gitarist Seb Dokman: “Ik vind road tripping in het buitenland donders mooi. Er gaat werkelijk helemaal niets boven het avontuur dat lonkt, de kameraadschap in de band en elke avond tijdens onze show álles geven om het publiek voor ons te winnen. Dit wordt helemaal te gek.”Sinds vanmorgen staan zowel de secret audio- als videolink van Paceshifters' nieuwe live-album ‘Paceshifters Live in Concert '17’ online, dat over vijf weken -op 18 oktober- verschijnt. Het is in 3 verschillende formaten verkrijgbaar: dubbel CD, dubbel vinyl en een tot slechts 100 exemplaren gelimiteerde handgemaakte en gesigneerde Wooden Box.
Beide links staan hieronder, aub niet publiceren!


Paul: "De eerste single-video ‘Nothing You Can Do’ komt deze maand uit, na de UK tour. In oktober treden we dan aansluitend voor het eerst in onze tienjarige carrière op in Carré Amsterdam, als gast van Wende. Dat wordt fantastisch. In het najaar geven we vervolgens nog een aantal shows in Nederland waarvan er twee heel bijzonder zullen worden. (lacht) Nee, daar mag ik nu helaas nog niets over zeggen. Evenmin als over waarom Seb, ik en onze drummer Jesper de laatste weken keihard aan het trainen zijn op de wielrenfiets...”

Tien jaar Paceshifters
Vier studio-albums; een doorgedraaid arrestatieteam op code rood; tienduizenden afgelegde kilometers; een platendeal bij het gerenommeerde Engelse label Hassle Records voor het buitenland; een Edison nominatie en vooral shows, véél shows -van Paaspop, Zwarte Cross, Dauwpop, Pinkpop tot optredens ver buiten onze landsgrenzen zoals Groezrock, Exit, Rock for People, Woodstock (Polen) en zeer succesvolle showcases op SXSW, Global Rock Summit en Musexpo (USA) die een deal met een gevierde buitenlandse agent opleverde.

Tourdata
- 12 september The Bodgea, Nottingham (UK) w/ Walking Papers
- 13 september The Corporation, Sheffield (UK) w/ Walking Papers
- 14 september Rebellion, Manchester (UK) w/ Walking Papers
- 15 september Think Tank, Newcastle (UK) w/ Walking Papers
- 16 september G2 The Garage, Glasgow (UK) w/ Walking Papers
- 17 september The Asylum V2, Birmingham (UK) w/ Walking Papers
- 18 september The Borderline, London (UK) w/ Walking Papers
- 4 oktober Carré, Amsterdam: Wende’s Kaleidoscoop
- 13 oktober Pleynpop Pleyn ‘68 , Hazerswoude-Rijndijk
- 14 december Wilhelmina, Eindhoven
- 15 december Ekko, Utrecht
20 december Rotown, Rotterdam
28 december Asteriks, Leeuwarden

Paceshifters online

Akoestische 3FM live-sessie 5 Essential Tracks
+ 3x akoestische live tracks = https://goo.gl/gq2Vr7