Milo Greene Adult Contemporary Release date: Friday, September 7th 2018

Milo_Greene_Adult_Contemporary
Milo Greene Adult Contemporary  Release date: Friday, September 7th 2018
V2 Records
De altijd evoluerende indie-pop band Milo Greene uit Los Angeles brengt op 7 september 2018 hun derde album uit getiteld Adult Contemporary. De band verraste fans vorige maand met een gratis download van de albumtrack Be Good To Me en  de officiële single Move.
Move zit vol melodieuze gitaren, een drijvende baslijn en de zwoele leadvocals van Marlana Sheetz.

Het nieuwe album Adult Contemporary is opgenomen in Nashville, samen met de voor een Grammy-genomineerde producer Bill Reynolds (Band of Horses, Lissie). Milo Greene vindt op de nieuwe langspeler precies de balans tussen emotionele intensiteit en luchtige humor en brengt daarmee het beste van de vorige albums bij elkaar. Het album is bijzonder melodieus, zoals het self-titled debuutalbum Milo Greene (2012) met de levendige geest van Control (2015). 

Milo Greene bestaat uit Marlana Sheetz, Graham Fink en Robbie Arnett die allemaal de vocalen op zich nemen en de songwriting taken delen. Ze brachten hun debuut-album uit in 2012, dat debuteerde op nummer 1 in de Billboard Heatseeker-charts en met daarop de doorbraak single 1957. Hun tweede album Control werd uitgebracht in januari 2015. Milo Greene tekende in 2017 bij Nettwerk Music Group en bracht daar de Never Ender EP uit.Tracklist:

 1.    Easy Listening
 2.    Be Good to Me
 3.    Young at Heart
 4.    Drive
 5.    Please Don't
 6.    Slow
 7.    Move
 8.    Runaway Kind
 9.    Easy Listening
10.    Your Eyes
11.    Wolves
12.    Worth the Wait

 
Neem voor meer informatie contact op met freek.stoltenborgh@v2benelux.com

For more information: www.v2benelux.com