Lieve Huntenpoppers, Bijna Compleet

Lieve Huntenpoppers,

Over een maand zijn we alweer toe aan de 29e editie van Huntenpop. Vandaag de laatste nieuwe namen met vooral het flinke portie dansmuziek dat jullie nog van ons tegoed hadden. Hier komen ze:

Rilan & the Bombardiers, Mental Theo, Het Feestteam, Hats Off To Led Zeppelin, Kevin, De Rooie Jager, Yumm Yumm Allstars, Pim Pam Pompen en de talentdj's Andr3zz Calderon en Jari.
Hiermee is de line-up van Huntenpop 2018 bijna compleet. Alleen het programma van het speciaalbierenplein wordt binnenkort nog bekendgemaakt. Zoals je ziet staat er ook dit jaar weer een enorm gevarieerde programmering met voor elk wat wils.
 
Racoon
Naast toppers als Racoon, K's Choice en Di-Rect, kunnen de liefhebbers van (heavy) metal en hardrock bijvoorbeeld genieten van acts als Vandenberg's Moonkings, The Charm The Fury en Motörhead's Phil Campbell And The Bastard Sons, en kan de jeugd losgaan bij acts als Lil Kleine, Donnie, ChildsPlay, The Partysquad en Snollebollekes. Uiteraard komt de liefhebber van blues ook dit jaar volop aan z'n trekken met oa de Engelse topgitarist Laurence Jones en de heerlijke bluesycountryfunk van My Baby. Voor fijne popliedjes moet je zeker een kijkje nemen bij de shows van (inter-) nationale toppers als Wende, Toploader, Wulf en Hudson Taylor, en zelfs de fans van Disco worden niet vergeten. Zij kunnen niet alleen een dansje wagen in de Voute Kroeg bij Boogie Nights maar op vrijdagavond ook losgaan bij de 9-koppige tributeband ABBA Fever.


Kevin
Kevin a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm.
Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf meemaakt. Eind maart was de release van zijn eerste album. Lente. En een clubtour heeft hij inmiddels achter de rug. Zo slow gaat dat allemaal niet, Kevin!

Rilan & the Bombardiers
Pop, funk en rhythm-and-blues in een eclectische mix. Dat is Rilan & the Bombardiers. De Haarlemse band is een graag geziene festivalgast. Met hun energieke liveshow zuigen ze je aandacht richting het podium. Er is geen ontkomen aan. Een optreden vergeet je niet snel. Ook wij niet. Want ook in 2013 maakten de heren al veel indruk. Dat gunnen we iedereen nóg een keer!


Mental Theo
‘I found the love but it didn't last, Wonderful Days belong to the past’. Openingszin van de grootste hit van Mental Theo (samen met Charlie Lownoise). Voor Theo Nabuurs, de echte naam van de bekende dj, zijn het nog steeds Wonderful Days. In de jaren ’90 draaide hij op de allergrootste feesten ter wereld en genoot er volop van, getuige zijn biografie. En nog steeds. Wat wil je ook als je naar Huntenpop mag komen. En natuurlijk! De hits van toen worden ook gedraaid. Effe terug in de tijd en knallen!    

TICKETS
De kaartverkoop is inmiddels gestart. De Early Birds zijn al tijden uitverkocht maar reguliere tickets zijn er uiteraard nog wel. Voor meer info, zie www.huntenpop.nl/tickets of klik op de onderstaande blauwe knop.  

VOORLOPIGE LINE-UP IN ALFABETISCHE VOLGORDE:

7tools
Abba Fever
Andr3zz Calderon
Boogie Nights
ChildsPlay
Dawnbreakers
De Boetners
De Rooie Jager
Di-Rect
Donnie
Hats Off To Led Zeppelin
Het Feestteam
Hudson Taylor
Imitallica
Dj Jari
Joost
Kevin
Kings of Lyon
K's Choice
Laurence Jones
Lil Kleine
Memphis Maniacs
Mental Theo
Mitch Blase
My Baby
Phil Campbell and the Bastard Sons
Pim Pam Pompen
Racoon
Rilan & the Bombardiers
Snollebollekes
The Charm The Fury
The Hillbilly Moonshiners
The Overslept
The Partysquad
Toploader
Vandenberg's Moonkings
Wende
Wulf
Yumm Yumm Allstars
Zenmaster