Release: Lady A - Doin' Fine 2018

coverLady A is al jaren een Pacific NW Blues favoriet en staat bekend als "The Hardest Workin Woman in Blues, Soul & Funk & Gospel.

Haar vocale talenten lopen uiteen van Blues, Soul, Funk en Gospel in één, is een veelgevraagd artieste/vocaliste in de Pacific NW, de Delta en in Europa.

Lady A wordt vergeleken met een pot Louisiana Gumbo... Dit husky, zwoele stem vixen betovert het publiek met haar merk blues is deze vrouw altijd OP EN TOP!

Deze zangeres begon te zingen op 5-jarige leeftijd.  In de jaren 80 begon ze haar carrière als begeleidingszangeres in een Motown Revue band.  Haar muzikale oor, gospel, Louisiana roots, en haar muzikale familie leidden haar altijd terug naar de Blues en Gospel muziek, vermengd met smaken van soul en funk als een perfecte jambalaya.

Het Nieuwste CD project van Lady A getiteld: Doin' Fine net uitgebracht in juni 2018. Ze heeft opnieuw samengewerkt met Producer, Dexter Allen in Jackson, Mississippi om een Blues-Soul-Funk smaak aan je oren te geven.

Lady A treedt onderweg ook op als solo-act en is frontvrouw voor Europese bands als Sweden's Top Dogs of Soul en The Netherlands's band Blind Bart & the Visionarrie's.

Roer alles om met de rauwe zang van Lady A en je hebt een Good Gumbo mix van party die niet stopt! Of een langzame jam die net onder het oppervlak van de muziek sijpelt.  Mis het niet... of je zult het missen!

BOOKING: 
Kimberly Horton 
muzik4youentertainment@gmail.com
https://store.cdbaby.com/cd/ladya43


Fotosbluesrock.nl Translate This Page