Oi Va Voi maakt comeback met Memory Drop

Image and video hosting by TinyPic
info@v2benelux.comOi Va Voi maakt comeback met Memory Drop De nieuwe single Vanished World is nu uit. Sinds haar oprichitng aan het begin van het millennium maakte Oi Va Voi een onuitwisbare indruk. Het debuutalbum Laughter Through Tears, dat geproduceerd werd door Grammy winnend producers Bacon & Quarmby, werd bekroond met twee BBC Radio 3 World Music awards en een Edison Award. Ook werd het album door The New York Times gerekend tot een van de beste albums van 2003 en betekende het de kickstart voor de carrière van gast vocalist KT Tunstall.
Ook de zelfgetitelde opvolger en het derde album Traveling The Face Of The Globe werden lovend ontvangen door de internationale pers, waarna uitverkochte shows door Europa volgde. Op het nieuwe album Memory Drop wordt de band ondersteund door viool virtuose Anna Phoebe en de nieuwe zangeres Zohora. Memory Drop is vanaf 9 november verkrijgbaar.
Na een radiostilte van ruim negen jaar, maakt Oi Va Voi op 9 november haar comeback! De Britse crossover band weet op haar nieuwe album Memory Drop wederom een brug te slaan tussen hun Joodse- en Oost Europese roots, welke gepaard gaan met hun veelgrepezen, authentieke geluid. Als voorproefje deelde de band vrijdag de nieuwe single Vanished World, waarbij vandaag ook een officiële video gereleased wordt.

Het resultaat is een album dat minstens zo intrigerend is als de rijke geschiedenis die Oi Va Voi de afgelopen achtien jaren opgebouwd heeft. Het album Memory Drop verschijnt op 9 november en de band tourt dit najaar langs diverse Europese steden - waarvan de eerste shows al aangekondigd zijn.

04.07 | Quarter To Africa, Rishon Letzion (IL)
26.07 | Omeara, Londen (UK)Voor meer informatie en persaanvragen:
freek.stoltenborgh@v2benelux.com
 

 


Fotosbluesrock.nl Translate This Page