Recensie: Robert Jon & The Wreck - Robert Jon & The Wreck (2018)

cover
Robert Jon & The Wreck - Robert Jon & The Wreck (2018)

Dan is hier de nieuwe Robert Jon & The Wreck Robert Jon & The Wreck is niet zomaar weer een Southern Rock act. Zij geven een eigen draai aan deze muziek, meer soul, meer blues, meer roots en zelfs americana waardoor het allemaal net even anders is dan soortgenoten waar onder Allman Brothers , Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd. Alles komt voorbij op deze geluidsdrager die een titel loze naam met zich mee draagt.

Robert Jon Burrison groeide op in Cerritos, California. Zijn vader bepaalde zijn toekomst het sterkst, omdat hij thuis gitaar kon spelen, drummen en (heel belangrijk) naar de oude LP’s, met gospel muziek van zijn vader kon luisteren. Een muzikaal zaadje was geplant en in februari van 2011 richt Robert Jon Burrison in Zuid Californië zijn band “The Wreck” op.
Op deze plaat is goed te horen wat Robert Jon Burrison in zijn mars heeft met geweldig gitaar werk en samen zang op “Shine On en wat dan een Hammond orgel doet om het geheel aan elkaar te smeden
Om direct met de deur in huis te vallen is alles te horen waarom deze band toch veel meer aandacht verdiend op “Old Friend” zijn hier alle ingrediënten aanwezig wat een goede Sounthern Rock band in zich moet hebben.
Een waar kunst stukje voor de liefhebbers van het betere Sounthern Rock muziek.
Fotosbluesrock.nl Translate This Page