Release: Hollie Olson - Them Blues (2018)

FrontHollie Olson - Them Blues (2018) Blues

RELEASE YEAR / DATE: 2018 ,COUNTRY: United States, STYLE: Blues
LABEL: ℗ 2018 Hollie Olson, DURATION: 00:49:40 


Hollie is geboren uit een muzikaal getalenteerde gezin. Op 18-jarige leeftijd werkte ze fulltime als professioneel toetsenist en lead singer/songwriter. Gedurende haar meer dan 30 jaar in de muziekwereld trad ze op in 11 Westerse staten en Alaska, waar ze werkte met verschillende acts van solo piano/zang tot volledige bands. Als een echte "onderweg" muzikant spelen 300 data per jaar, maakte ze haar enige leven werken in vele stijlen van bands en acts. Dit krankzinnige leven bracht haar ertoe haar humoristische memoires te schrijven: Ik ben geen Groupie! Ik ben IN de band!
Hollie heeft het geluk om een solide cirkel van professionele muzikanten die haar ondersteunen, zowel lokaal als over de hele wereld te hebben profiteren van de digitale studio en online tijdperk waar het delen van tracks via het internet zorgt voor een hoog niveau van productie niet gevonden in het verleden. Hollie's primaire focus is het schrijven en uitvoeren van alle originele muziek. Terwijl een Blues Rock mix is wat ze beschouwt haar ware genre, haar creativiteit vertakt uit in andere genres en ze brengt albums als ze gaat langs.

In 2018 heeft ze nu een band georganiseerd met als doel haar originelen te spelen en terug te zijn voor een live publiek, waar dat optreden ook landt in haar omgeving.Tracklist:

01. Savannah Blue
02. Blue Collar Love
 03. The Crying Blues 
04. Liar and a Cheat
05. 30 Below
06. Them Blues (Remix)
07. Love Not Money (Remix)
08. Mr Wrong
09. Lost Soul Blues
10. Scream Out Loud
11. Goodnight Kiss

Music, Piano, Bass, Drum Programming by Fred Jones
Lyrics by Joel Sattler
Melody, Vocals by Hollie Olson
Horns by Brad Jones Cinemetography by Christopher Jayawardena and Janaka Jayawardena
Concept and Editing by Hollie Olson
​Silent film footage Betrayed by a Hand Print used by permission Archival footage supplied by Internet Archive (at archive.org)

http://www.hollieolsonmusic.com/


Fotosbluesrock.nl Translate This Page