Release: Gregory Ackerman - And Friends 25 mei 2018

 www.v2benelux.comFrontOp 25 mei verschijnt het debuutalbum And Friends van Gregory Ackerman via Munich Records / V2 Records.

De in Los Angeles woonachtige Gregory Ackerman mag gerust bestempeld worden als een selfmade man. De songs op het debuutalbum And Friends werden door hem zelf geschreven en gearrangeerd. Ook nam Ackerman zelf de gitaar- en piano partijen voor zijn rekening en ontwierp de fantastische album hoes voor het debuut dat op 25 mei verschijnt via Munich Records.


Gregory Ackerman ademt de Laurel Canyon-lucht en dat is te horen op And Friends. Ackerman toont een zeer begenadigd zanger, songwriter, gitarist en pianist te zijn die het zo geliefde muzikale geluid van het California uit de jaren zestig en zeventig voorziet van een hedendaagse twist. Ondersteund door enkele van zijn beste vrienden en producer Pierre de Reeder (Rilo Key) nam Ackerman zijn debuut op in de 64Sound Studios in Highland Park, Los Angeles. Een studio waar louter gebruik gemaakt wordt van vintage apparatuur, zo speelde Gregory enkele gitaarpartijen in met een gitaar van Neil Young.

In februari kwam de eerste single Keep Falling uit, die opgepikt door internationale tastemakers en blogs. Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe single Ten Little Indians/And Then There Were None.
<iframe width="610" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bRfA5IIxG4w" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Gregory Ackerman voegde daad bij het woord en vroeg enkele van zijn beste vrienden om mee te werken aan zij debuutalbum And Friends. Een album dat net zo uitnodigend is als de titel doet vermoeden!


Fotosbluesrock.nl Translate This Page