Recensie: Otis Stacks - Fashion Drunk 2018)

frontRecensie: Otis Stacks - Fashion Drunk 2018)
• Dit is het tweede album Fashion Drunk van deze neo-soul Otis Stacks, een mengelmoes van pop singer/songwriter soul blues, en de ondertonen van de hiphop invloeden.
Achter een bekende naam staan Elias Wallace en Justmike, twee mannen die samen één zijn geworden: Otis Stacks.
De geoptimaliseerde versie van een werk dat lang geleden begon, toen Justmike het Deense hiphopgeluid van Dafuniks produceerde en besloot in contact te komen met Elias nadat hij zijn stem op de melodie van een vriend had gehoord.
Na het reizen van mijlen en mijlen over de oceaan en de zeeën die Californië scheidden van Denemarken, werd Elias ontegenzeggelijk lid van de groep. Zo groeide het idee van een duo. Als bewijs van hun samenvloeiing, Fashion Drunk werd de eerste melodie en deze muziekvideo bereikt 8 miljoen views.

Dit nu overduidelijke medeplichtigheid zoals uitgebreid in de vorm van een album, ook wel Fashion Drunk genoemd, uitgebracht door Underdogs Records. Met deze Franse tussenlanding is de lijn tussen Californië en Denemarken nu voltooid.

Het resultaat is een artistieke fusie waarin Justmike zijn instrumenten heeft aangesloten op de machines waarmee hij componeert, waarbij hij Elias de leiding geeft over de tekst en het zingen. Hier wordt de soul muziek voor u opgediend.


Fotosbluesrock.nl Translate This Page