.

.

Agenda

1e Rockin’ all over Den Nul Outdoor 18 Augustus

01 September Bluesrockfestival Tegelen

Bluesfestival Hoogeveen 17 November 2018


vrijdag 9 maart 2018

Concert:The Fortunate Sons - Hoftheater Raalte

The_Fortunate_Sons_2018_06Concert:The Fortunate Sons - Hoftheater Raalte 
Band Fortunate Sons
Gezien: 07.03.2018
Plaats: Hoftheater Raalte


Creedence Clearwater Revival was eind jaren zestig één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als: ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet in de Nederlandse theaters een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land. Luister maar naar de Top 2000, eind december. De laatste jaren vermeldde die lijst steeds minstens tien nummers van Creedence Clearwater Revival.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, natuurlijk genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer. Een ware primeur, want deze band was nog niet eerder in Europa te zien. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal voor uw ogen weer verschijnen als ware het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte trip ‘down Memory Lane’.The Band:

Jed Taylor - John Fogerty -Vocals and guitar
Andrew Bockelman - Tom Fogerty - Guitar and vocals
Steve Schuster - Stu Cook - Bass and vocals
Jeff Philippe - Doug "Cosmo" Clifford - Drums and vocals
Brian Morrissey - Understudy - John and Tom Fogerty understudy, tech