<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Concert: Blues en Rock over Den Nul 2018

Het gaat in een stoomvaart, wat een energie! Posters, flyers, advertenties, persberichten zijn klaar en de eerste sponsoren hebben toegezegd. Het materiaal voor de aankleding is in bestelling en vanaf woensdag liggen de entreekaarten klaar en zijn dan ook online te bestellen via www.bijripperda.nl. Er zijn zelfs al mensen aan de deur geweest met de vraag of ze al kaarten konden kopen. Dat belooft heel veel goeds. Gisteren hebben we weer een heel creatief overleg gehad bij Brasserie Op Duur met Leon Ripperda van Eten & Drinken BIJRipperda, Rob Meijer can Stepping Stone Band en Marijn & Ingrid van De Blueskrant.
De komende gaan er veel leuke dingen gebeuren en uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte! Wij geven er in ieder geval ontzettend veel zin in.
Cheers, dat het een heel geslaagde 1e editie mag worden!

Stepping Stone

Na bijna een jaar intensief repeteren staat de van oorsprong uit Deventer band Stepping Stone weer op de podia in de regio. Stevige rock & blues zijn de kenmerken van de muziek van Stepping Stone. De band bestaat uit: Deventenaar Dick Zuurveen, zang en gitaar, Gorsselnaar Rob Meijer, zang en bas en Hengeloer Hans Meijer op drums.

Stepping Stone begon als band aan het einde van de zeventiger jaren en stond tot in de jaren tachtig bekend vanwege het uitéénlopende repertoire. Van rock tot punk en blues. Hard en strak. Eind vorig jaar pakten de drie overgebleven leden van Stepping Stone als grap de instrumenten weer op. Tot ieders verbazing was de ‘klik’van vroeger direct weer terug en werd Stepping Stone een nieuw leven ingeblazen. Naast de eigen nummer kiest Stepping Stone anno 2017 nadrukkelijk voor de topnummers uit de blues; zoals van Jimmy Hendrix, Rory Galagher, Eric Clapton en Fleetwood Mac, en andere grote namen uit de blues en rock. 10 Maart te bewonderen bij Ripperda Den Nul

Tom Veltien Band