Recensie: Stefan Hauk - Long Road (2017

Stefan Hauk - Long Road (2017)
ALBUM / TITLE: Long Road - RELEASE YEAR / DATE: 2017
COUNTRY: Australia - STYLE: Blues Rock
DURATION: 00:45:49
Harrie Huisman

Zo op het einde van het jaar kom je dan toch weer iets en onverwachts wat moois tegen en dat je dan herhaakdelijk de CD speler weer doen aanslingeren om te genieten van de man.


Slechts 22 jaar oud is deze man uit Australië [Adelaide ]Lead Gitarist en singer/songwriter Stefan Hauk waarvan hij ook al veel lof heeft gekregen van enkele van 's werelds meest
gerenommeerde muzikanten , waaronder Joe Bonamassa: "geweldig om te voldoen aan mijn vriend Stefan, een grote gitarist uit Australië, hiervan gaat men nog veel horen de komende tijd-jaren. Ook Richie Sambora: "Stefan, je was gisteravond op dreef.

Veel invloeden op deze CD zijn dan ook goed te horen van B.B. King, Stevie Ray Vaughan, Chris Stapleton, Donny Hathaway, Freddie King, Albert King, Albert Collins, Free, Tower Of Power.
" Kirk Fletcher:" Man, ik wou dat ik zo kon spelen als als Stefan en ", Orianthi:" Stefan klinkt geweldig. "en Eric Steckel:" de man is gewoon ongelooflijk, zodra ik hem zag, dacht ik, Wow

Zijn debuutalbum ' Long Road ' werd uitgebracht in september 2017 met een grote respons.
Het kan worden gevonden op alle belangrijke streaming diensten die er zijn.

Een CD met blues, funky invloeden met strak gitaar spel van Stefan. Wat soms doet denken aan Joe Bonmassa. en Walter Trout.
Een CD afgewisseld met blues en Funky wat zeker te horen is op “Cruising To Losing” en een ronkende en een brommende orgel op “Heartache” een volwaardige CD die kan wedijveren aan de groten der aarde in dat genre.


Zijn bluesy gitaar styling gecombineerd met zijn volwassen songwriting schap en zijn soulvolle stem betekent dat hij een echte toekomst tegemoet kan zien in deze blues wereld in zijn eigenland maar ook zeker ver daar buiten.
Stefan kan wedijveren aan de grote jongens van dit genre.

Een Mooie CD ****The Band:
Stefan Hauk - Guitar & Vocals | Sam Moody - Guitar | Paul White - Organ | Damien Steele Scott - Bass | Jamie Jones – Drums

Tracklist:

01. Can You Hear Me 05:13
02. Heartache 06:29
03. Cruising To Losing 03:50[Video]
04. Burn Through The Pain 07:15
05. Understand 04:31
06. That Day 04:51
07. The Ride 04:33
08. Rhythm Boy 04:10
09. Long Road 04:52


Fotosbluesrock.nl Translate This Page