Festival: RINGO STARR AND HIS ALL STARR BAND

RINGO STARR AND HIS ALL STARR BAND Vrijdag 8 June 2018
Al sinds 1989 toert ex-Beatles-drummer Ringo Starr met verschillende versies van zijn eigen band vol bekende en gerenommeerde muzikanten. De bezetting van de band varieert en is afhankelijk van de verschillende projecten en de beschikbaarheid van de bandleden. In het verleden speelden grote namen mee, zoals Joe Walsh van The Eagles, Nils Lofgren en wijlen Clarence Clemons van The E Street Band, Peter Frampton, Billy Preston, Sheila E. en Paul Carrack,
om er maar enkele te noemen. Sterren als Paul McCartney, Bruce Springsteen, Stevie Nicks en Steven Tyler van Aerosmith waren slechts een paar van de vele speciale gasten. De huidige bezetting is zeker niet minder spectaculair en bestaat uit Steve Lukather (Toto) en Colin Hay (Men at Work) op gitaar, Gregg Rolie (Santana, Journey) op keyboards, Graham Gouldman (10CC) op bas, Warren Ham op saxofoon, keyboards en percussie, en Gregg Bissonnette op drums. Dat wordt genieten!

Officiële kaarten zijn vanaf dinsdag 28 november, 10 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.
Dagkaarten
Een dag toegang tot het festival op vrijdag 8 of zaterdag 9 juni.
Prijs van een dagkaart, excl. servicekosten: € 60

Weekendkaarten
Toegang tot het festival op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni.
Prijs van een weekendkaart, excl. servicekosten: € 100

Festivalkassa
Tijdens het festival kun je, indien nog beschikbaar, kaarten kopen aan de kassa van het festival. De kassa is geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen 10% van de toegangsprijs.

Fotosbluesrock.nl

Translate this page: