Festival: Concert at SEA 2018 verkoopt binnen twee uur uit

Concert at SEA 2018 verkoopt binnen twee uur uit

Heb je jouw kaartje voor Concert at SEA 2018 al in de pocket? Mooi zo. Het festival verkocht namelijk vandaag al haar weekendkaarten binnen twee uur.
Met namen als Sting op het affiche was het te verwachten dat het Zeeuwse festival snel uit zou verkopen. Dit jaar gaat echter het wel extreem snel. Niet alleen de weekendkaarten zijn verkocht. Ook de dagtickets voor de vrijdag (met onder meer Sting) en de zaterdag (met onder andere Alanis Morissette) zijn al weg. Er zijn enkel nog kaarten te krijgen voor de extra (donder)dag met Racoon en BLØF.
Aftermoivie 2017:

Concert at SEA 2018

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds het jaar 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats van donderdag 28 juni tot en met zaterdag 30 juni, zoals vanouds op de Brouwersdam. Komende editie staan onder andere Sting, Alanis Morissette en Ronnie Flex op het programma. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

http://www.concertatsea.nl/line-up/
http://www.concertatsea.nl/geschiedenis/

Concert at SEA voegt extra avond toe
Racoon, Danny Vera en het Zeeuws Orkest met BLØF op CAS

Concert at SEA begint in 2018 al op donderdag 28 juni. Dan staan Racoon, Danny Vera en Het Zeeuws Orkest met BLØF op de Brouwersdam. Een deel van het festivalterrein is dan open voor bezoekers om het CAS-weekend goed te beginnen. Het festivalterrein gaat om 17:00 uur open op donderdag. Eerder werd al bekend dat het festival Sting en Alanis Morissette heeft geboekt als hoofdacts. Ook Ronnie Flex & Deuxperience en Miss Montreal spelen op het festival op de Brouwersdam in Zeeland.

Tickets voor de donderdagavond zijn voor 43,50 euro (inclusief servicekosten) verkrijgbaar en gaan vanaf donderdag 21 december om 10:00 uur in de verkoop. De kaarten zijn in eerste instantie alleen te koop voor mensen die zich gepre-registreerd hebben. Kaarten voor de donderdag kunnen als losse dagkaart mee geselecteerd worden in het bestelscherm. Weekendkaarten zijn dus niet geldig op de donderdagavond. Vanaf 1 februari gaan de tickets, indien nog beschikbaar, in de reguliere verkoop via www.concertatsea.nl

Fotosbluesrock.nl Translate This Page