Recensie: Bobby G & Curtis Grant, Jr. And The Midnight Rockers - Still Standing (2017)

Wat een vondst! dit is pure passie dit is pure blues
ongelooflijk, dit is het eerste album met bobby g's, dat op 73-jarige leeftijd is vastgelegd.
Er is een rijkdom aan leven in zijn zang. de achtergrondmuziek is uitstekend, meestal, leadgitaar boven een lopende bas.
dit is ook het debuutalbum voor dit label; men kan alleen maar hopen op meer cd's van deze kwaliteit..............

Bobby heeft een lange geschiedenis, groeide op in Mississippi, als tiener verhuisde hij naar Toledo om bij zijn familie te wonen.

Still Standing is een klassiek blues-album dat vol staat met solide songs gespeeld door de fijne muzikanten van Curtis Grant jr. en de middernachtelijke rockers, en bobby g zingt alle teksten met grote vaardigheid. als je dit soort dingen graaft (en wie niet?), heb je de gelegenheid om ze persoonlijk te horen als je in de buurt bent van het Toledo-gebied, want er zijn een paar lokale optredens vermeld op de website met Third Street Cigar Records . Bobby G is geen onbekende op het podium en zijn decennialange ervaring garandeert dat de show strak zal zijn. bekijk ze en zie wat je ervan vindt!
Alle 10 de nummers op het album zijn geschreven of mede geschreven door de producer, Johnny Rawls, een gitarist, toetsenist en zanger in zijn eigen soort.
variatie is, is er ook gewoon op de prachtige Album van deze 73 Jarige een. Hier luister je gewoon de hele dag, week, maand, jaar. na wat een prachtplaat.
Plaat van het jaar.!.
*****
10 tracks / Time: 43:40
Third Street Cigar Records
For More Info – Third Street Cigar Records

Fotosbluesrock.nl


Translate this page: