Huntenpop Update 2017

Huntenpop 2017 UPdate
Daar zijn we weer met enkele frisse namen voor Huntenpop 2017. Eerder lieten we jullie al weten dat o.a. Kensington, Chef'Special, Riverside, Rondé, Delain, Navarone, Bökkers, Kraantje Pappie en Paul Elstak naar het DRU Park komen. We zijn blij dat we daar vandaag BLAUDZUN, HEIDEVOLK, TURN UP THE 90'S en DE ROOIE JAGER aan toe kunnen voegen voor zaterdag 12 augustus. Binnenkort volgen de laatste toevoegingen voor de 28e editie van Huntenpop.
Na succesvolle albums als Heavy Flowers en Promises Of No Man's Land, bracht BLAUDZUN, artiestennaam voor Johannes Sigmond, eind 2017 alweer zijn 5e album uit. Een bijzonder album dat in drie delen wordt uitgebracht: Jupiter Part I t/m III. Elk deel heeft z'n eigen collectie liedjes en wordt op een apart moment opgenomen en uitgebracht. Wij kunnen niet wachten om deze nieuwe songs live te aanschouwen tijdens Huntenpop. Overigens komt Blaudzun, op zaterdag 12 augustus, voor het eerst naar het DRU Park in Ulft!

Een andere band die voor het eerst naar Huntenpop komt, is de (pagan) folkmetalband HEIDEVOLK. Hoewel de band al vele jaren met groot succes door heel Europa tourt, komen deze jongens gewoon uit onze mooie provincie Gelderland. In 2017 bestaan ze 15 jaar en we zijn er dan ook trots op dat we ze uitgerekend dit jaar op ons podium hebben staan.

Naast de diverse bandpodia, programmeren we voor de liefhebber dit jaar uiteraard ook weer een variatie aan dance acts in de Festivaart tent. Met TURN UP THE 90'S ga je terug naar de jaren 90, de tijden van Bomfunk MC's, Snap!, Kriss Kros en Faithless. En dat ook nog eens live gezongen. Dat feestje wil je niet missen! Met DE ROOIE JAGER halen we een geniale dj voor de Voute Kroeg in huis. Wat je kunt verwachten? Hij draait vooral wat hij zelf leuk vindt, of zoals hij het zelf zegt: van Schlager tot Slayer!

ONLINE KAARTVERKOOP
De reguliere voorverkoop is gestart. Kaarten zijn online te bestellen door te klikken op de onderstaande blauwe knop.

FYSIEKE VOORVERKOOP
Voor de mensen die liever een echt 'papieren' kaartje in hun handen hebben, zijn de zaterdagkaarten ook te koop bij de onderstaande regionale voorverkoopadressen.

Huntenpop.nl