vrijdag 14 april 2017

De absolute gitaartop op 1 podium! Martin Miller (D) & Tom Quayle (UK)

Theater Hof 88 (kapelzaal) in Almelo 
op zondag 12 november om 16:00

Eindelijk is er als opvolging van grote gitaristen als Larry Carlton en Steve Lukather een elitecorps van jonge topgitaristen opgestaan! Velen beschouwen de Duitser Martin Miller en de Engelsman Tom Quayle als aanvoerders van dit elitecorps.

In samenwerking met Hof 88 - maar wel met Stanley als risicodrager! - hebben we deze 2 giganten naar Almelo weten te halen en kunnen jullie getuige zijn van dit unieke en éénmalige concert… Immers Miller en Quayle treden niet of nauwelijks op, laat staan samen op één podium in de prachtige kapelzaal!
En dan ook nog met een wereldband, bestaande uit de geweldige Duitsers Felix Lehrmann (drums) en Marius Leicht (keys) en de Nederlandse topmuzikanten Martin Verdonk op percussie (speelde met o.a. Prince, Richard Bona, Incognito, Steve Winwood), Frans Vollink op bas (o.a. Tristan, Randy Brecker, Guthrie Govan) en de geweldige zanger Baer Traa.
En uiteraard is als altijd de geweldige Lex Amrein verantwoordelijk voor het geluid.
We kunnen gerust stellen dat op deze middag de top van Duitsland, Engeland en Nederland op 1 podium staat!
Het wordt een gevarieerde middag, want naast de songs van de CD van Martin Miller, worden er vele fusion standards gespeeld van bijv. Pat Metheny en Robben Ford én zullen er diverse West Coast songs gespeeld worden, waar Baer Traa zijn formidabele stem kan laten horen. Denk daarbij aan songs van o.a. Toto, Boz Scaggs, Al Jarreau en Steely Dan.
Dit geweldige concert wil én mag je niet missen!

De toegangskaarten kosten tot 1 mei 22,50 (incl. 1 consumptie) en daarna 25,00 en zijn verkrijgbaar via deze link bestellen kaarten

Het is goed om te weten dat:

    De voorverkoop van Theater Hof 88 voor vaste klanten nu ook is begonnen en je beter niet te lang kunt wachten met kopen van kaartjes;
    Er op de dag zelf geen kaarten aan de zaal verkrijgbaar zijn (dus laat je kans deze keer niet voorbij gaan!!);
    De North Sea Jazz Club onlangs failliet is gegaan, waardoor concerten als deze zeldzaam worden → dus steun s.v.p. ons initiatief!

Het betreft een staconcert, uitgezonderd het balkon waar ca. 30 zitplaatsen zijn.
Info over parkeren

Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen die middag!

Martin Verdonk
Lex Amrein
Stanley Dijkhuis
http://www.hof88.nl/bestel?sid=679