<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

De line-up van de 27e editie van Huntenpop is zo goed als compleet

8 kakelverse namen.

ZATERDAG 13 AUGUSTUS

THE ANSWER viert dit jaar het tienjarig bestaan van het album ‘Rise’ met een wereldtournee en we zijn dan ook bijzonder trots dat ze naast steden als Barcelona, Parijs en Keulen ook naar ‘wereldstad’ Ulft komen. Deze Noord-Ierse hardrock band tourde als voorprogramma al met wereldacts als AC/DC, Deep Purple, The Rolling Stones en momenteel Whitesnake. Voeg daar Led Zeppelin aan toe en je hebt het rijtje grote voorbeelden compleet waarmee de band is opgegroeid.Lekkere hardrock met een vleugje blues; dat kan niet misgaan in de Achterhoek! 
Foto: THE ANSWER
EXTRA STAGE: FESTIVAART STAGE
In tegenstelling tot andere jaren zal er op Huntenpop dit jaar voor het eerst een podium het hele weekend in het teken staan van de beste dance en hiphop acts van ons land. Kondigden we onlangs al acts als Broederliefde, Danjah, Paul Elstak,Tony Junior en Moksi aan, vandaag kunnen we daar Dyna, SBMG , Lady Virea en Zenmaster aan toevoegen.

Foto linksonder: Dyna / Foto rechtsonder: SBMG
WINNAARS ACHTERHOEKSE BANDCOMPETITIE
Ook dit jaar zullen de winnaars van de Achterhoekse Band Competitie ons festival mogen openen op de zaterdag. Lou Patty ging er met de juryprijs vandoor en won zodoende, naast een plek op Huntenpop, ondermeer studiotijd bij Silvox Studios en 500 cd's inclusief artwork van DeCDPerserij.nl. Verwacht bij Lou Patty classic rock gitaren, heavy drum’s en synth’s omlijst door snoeiharde lyrics. Invloeden zijn oa. Beastie Boys, The Prodigy en Urban Dance Squad, maar de combinatie heavy gitaren en rauwe synths geven de band een geheel eigen sound. Lilith Effie (publieksprijs) tapt dan uit een heel ander mooi vaatje. Deze uit Eibergen afkomstige band tilt je op en neemt je mee. Door hun onconventionele set-up en unieke benadering van hun muziek word je diep meegesleurd en kom je verlicht weer naar boven. Houd je van een donkere sound met een Portishead feel; dat gemixt met een beetje techno, drum & base, hiphop en dromerige zang? Dan zal deze band je zeker niet teleurstellen.
Boogie Nights is het hele weekend te vinden in de Voute Kroeg.
LAATSTE TOEVOEGINGEN VRIJDAG 12 AUGUSTUS

Vorig jaar genoten van de vele voute deuntjes van Boogie Nights in de Voute Kroeg? Mooi, want ze komen dit jaar terug naar Huntenpop. Dat wordt weer voetjes van de vloer en dansen maar;)

Tevens zal er onder de Parachute op de vrijdagavond een speciaal optreden plaatsvinden van Hooked met een wel heel bijzondere samenstelling van Achterhoekse topmuzikanten. Wie die avond het podium gaan beklimmen, blijft nog heel even geheim.

KAARTVERKOOP:
Festivaltickets en campingtickets zijn online verkrijgbaar in onze ticketshop. Klik hiervoor onderaan deze mail op de lichtblauwe knop "klik hier om naar de ticketshop te gaan".

HEB JE LIEVER EEN PAPIEREN KAARTJE?
Vanaf woensdag 29 juni zijn er ook fysieke tickets te koop bij onderstaande voorverkoopadressen. Hier worden alleen zaterdagtickets en jongerentickets* verkocht. Campingtickets zijn uitsluitend online te koop.

CIGO, ULFT
PRIMERA, ULFT
WIM'S MUZIEKKELDER, DOETINCHEM


*Een jongerenticket is een zaterdagkaartje voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Deze kost 20 euro exclusief servicekosten.
KLIK HIER OM NAAR DE TICKETSHOP TE GAAN
LINE-UP IN ALFABETISHE VOLGORDE:

90'S NOW
AFTER BRIDGE (ALTER BRIDGE TRIBUTE)
ALL THE KING'S DAUGHTERS
BOOGIE NIGHTS
BROEDERLIEFDE
DANJAH
DONNERWETTER
DOTAN
DYNA
FRESKU
FUNKY FOOLS (JAMES BROWN TRIBUTE)
GOLDEN EARRING
HAEVN
HOOKED
JACK & LEWIS
JACK AND THE WEATHERMAN
JETT REBEL
KOVACS
KUBES
LADY VIREA
LES TRUTTES
LILITH EFFIE
LOU PATTY
LIVING ROOM HEROES
LUCAS HAMMING
MOKSI
MUSEST (MUSE TRIBUTE)
MY BABY
NIELSON
NOIZE, MC
OPTICKS
PAUL ELSTAK
PETER PAN SPEEDROCK
POKE
SBMG
SMALL TIME CROOKS
TENTEMPIÉS
THE GENTLE STORM
TONY JUNIOR
TOTALLY SPICE (SPICE GIRLS TRIBUTE)
VANNSTEIN (RAMMSTEIN TRIBUTE)
VIPERS (QUEEN TRIBUTE)
ZENMASTER

Geen opmerkingen: