<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Wilde Romantiek in Het Podium!



Vrijdag  20 mei speelt de voormalige begeleidingsband van Herman Brood in Het Podium te Hoogeveen.
Dany Lademacher, oud ster-gitarist van de band toert recentelijk met deze old school rockers door het land.

 Wild Romance (ook The Wild Romance / His Wild Romance) is de begeleidingsband van de Nederlandse zanger-pianist Herman Brood en de iconen van de Nederlandse Rockmuziek.
De band ontstond in november 1976 in Groningen . De naam is ontleend aan de regel “and I lost my mind in a wild romance”, uit een song van de Amerikaanse jazz- en blueszanger Mose Allison.
Dany Lademacher, gitarist/vocalist, gaat in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance spelen. Dit is het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland “Herman Brood & His Wild Romance”.
Dany schrijft samen met Herman een groot aantal hits, waaronder “Never be clever” en “Saterday Night”, goed voor een zeventiende plaats in de Amerikaanse top 100. De Absolute National USA Break out in alle 50 staten van de USA.
De naam “Wild Romance” doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens en nu herleeft de glorie!
Herman Brood’s sprong van het Hilton, op 11 juli 2001, luidde een lange stilte in. Naar nu blijkt een stilte voor de storm. Want onder leiding van Mister “Saturday Night” himself, ster-gitarist Dany Lademacher, komt de Wild Romance op volle kracht terug op het podium.

Alive and kicking!
Herman Brood’s Wild Romance featuring Dany Lademacher gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album “Out of Heaven” (met feestelijke releasedatum 10 maart 2016 dus vers van de pers) worden live on stage gespeeld.
40 jaar Rock ’n Roll die je ouderwets bij de keel grijpt!
2016 JUBILEUM JAAR WILD ROMANCE
 Herman Brood & His Wild romance opgericht in 1976.
 In 2016 viert Dany Lademacher’s Wild Romance het 40-jarige jubileum in het 2016 Jubileum Jaar – muzikale “Out Of Heaven” en in de Theater Tour

“ Wild Romance Unplugged Theater Tour - Out of Heaven”.
 40 Jaar Rockgeschiedenis komt voorbij.
 Ook wordt er stilgestaan bij het overlijden van Herman op 11 juli 2001. In dit jubileumjaar 2016, is het 15 jaar geleden dat Herman van het Hilton sprong.
 Op 5 november 2016 zou Herman 70 jaar zijn geworden.

Drie magische getallen en gebeurtenissen die samen komen in dit jubileumjaar 2016!
Kortom, Wild Romance leeft en kom het beleven…….
“Still believing”, 40 jaar Rock & Roll - The Real Thing!
Activiteit:                             Dany Lademachers WILD ROMANCE
Locatie:                                Het Podium in Hoogeveen, Schutstraat 43
Datum                                   20 mei 2016
Aanvang                               20.00 uur
Entree                                   10,-     Voorverkoop 10,-  incl. 1 cons

Geen opmerkingen: