<script> <style>

■ Programma Live Music Heino 2021/2022 ■ News: Cuby and the Blizzards tribute band ■ Alligator Records 50 Years ■ Tuckerville zaterdag 11 september 2021.◙

 Bluesworld Cafe.  Bluesrockfestival Tegelen 2022
○ 21 sept !!! Ralph de Jongh & Band - Bluesworld Zwolle Gratis Entree.

Tuinconcerten: Podium / Tamboer

Frank Boeijen, Van Dik Hout, The Kik, Ian Siegal e.a. 

Jaaa, we mogen weer! Daarom lanceren we in samenwerking met Theater De Tamboer een nieuwe reeks tuinconcerten. Vanaf 2 juli geniet je in de tuin van het theater van heerlijke buitenconcerten. In deze nieuwsbrief lees je wat er op het programma staat. De kaartverkoop is gestart, zien we je snel? 

Bestel direct tickets

Heb je onze tuinconcerten gemist of wil je nog een keer nagenieten? Bekijk hier een sfeerimpressie van The Fortunate Sons!

Bestel direct tickets

Mooier dan ooit. 

Het gaat weer beginnen, de voorstellingen, de shows, de exposities, de festivals, de concerten, de optredens voor publiek! En als we weer samen zijn wordt het  #mooierdanooit ! 

Bekijk hier de unieke videoclip van het nummer Mooier dan ooit, vernoemd naar de grootste culturele campagne die Nederland ooit heeft gekend. Claudia de Breij heeft zich door deze campagne laten inspireren en schreef het prachtige lied. Tineke Schouten, Nyassa Alberta, contrabassist Dominic Seldis, zanger/multi-instrumentalist Diederick Ensink en muzikanten van de philharmonie zuidnederland vertolken het nummer.

Geen opmerkingen: